Voor ondernemers

Verbeter de mobiliteit van jouw bedrijf met onze mobiliteitsscan


Ontdek kansen voor kostenbesparing en duurzame keuzes in je mobiliteitsbeleid

Heb jij al zicht op het reisgedrag van je medewerkers? Hoe reizen zij dagelijks van en naar het werk? Ben je geïnteresseerd in het verbeteren van je zakelijke mobiliteit? De gratis mobiliteitsscan biedt jou direct inzicht in het huidige reisgedrag en woon-werkverkeer van je medewerkers. En maakt direct duidelijk waar slimme en schone kansen liggen!

Overzicht van reisgedrag van je medewerkers

De mobiliteitsscan van Slim & Schoon Rivierenland biedt een gedetailleerd inzicht in de reismethoden en -mogelijkheden van jouw medewerkers. Snel en overzichtelijk ontdek je hoe ze momenteel reizen en welke alternatieven ze hebben. Met deze informatie kun je gericht aanpassingen maken voor een duurzamer mobiliteitsbeleid. Dankzij onze slimme scan heb je de mogelijkheid om aan diverse knoppen te draaien en direct de impact van nieuwe reismethoden te zien.

Voordelen van onze mobiliteitsscan: CO2-Reductie, vitaliteit en kostenbesparingen

Stel dat je medewerkers die op minder dan 10 kilometer van het werk wonen faciliteert met een fietsplan. Dan scheelt dat direct in reiskosten, CO2-uitstoot en benodigde parkeerplekken. Onze scan geeft precies aan wat jouw voordelen zullen zijn op het gebied van:

  • Reductie van CO2-uitstoot: Ontdek hoe je met de juiste maatregelen de CO2-uitstoot kunt verminderen.
  • Hogere vitaliteit: Stimuleer de vitaliteit van je medewerkers door fietsen en wandelen te promoten, wat op zijn beurt een positief effect heeft op het aantal verzuimdagen per medewerker.
  • Kostenbesparingen: Identificeer mogelijkheden om reiskostenvergoeding, leaseauto-kosten en parkeerplekken te verminderen.
  • Werkplekbezetting: Krijg inzicht in de bezetting van werkplekken en hoe mobiliteitsveranderingen deze kunnen beïnvloeden.

Zo werkt een mobiliteitsscan

De mobiliteitsmakelaar van Slim & Schoon Rivierenland gaat met je in gesprek over de mogelijkheden van de scan en ambities. Nadat je de benodigde gegevens (anoniem) hebt aangeleverd, voeren wij de mobiliteitsscan uit. Het resultaat? Bekijk in één oogopslag wat het huidige reisgedrag van je medewerkers is én wat het effect is van aanpassingen aan je mobiliteitsbeleid.

Bekijk hier een demo van onze mobiliteitsscan.

Wil je meer weten?

Neem contact op met onze mobiliteitsmakelaar voor een persoonlijk advies of vul onderstaand formulier in. Wij nemen spoedig contact met je op en helpen je graag op weg naar een evenwichtig en succesvol mobiliteitsbeleid gebaseerd op concrete data.