Nieuws
16-05-2024

Maak van Wereldfietsdag een succes: tips voor werkgevers

Op 3 juni is het World Bicycle Day. Over de hele wereld vieren we dan dat het fijn is om te fietsen. Dit is de perfecte gelegenheid om je medewerkers te stimuleren om de fiets te pakken naar het werk. Het is bewezen dat medewerkers die fietsen zich gelukkiger voelen, fitter zijn en minder vaak ziek zijn. Slim & Schoon Rivierenland biedt verschillende diensten aan om fietsen binnen jouw organisatie te bevorderen, zoals kortingsregelingen en uitprobeerpools.

Stimuleer je medewerkers om te fietsen op World Bicycle Day

Voor werkgevers biedt Wereldfietsdag een uitgelezen kans om fietsen (opnieuw) onder medewerkers aan te moedigen. Misschien heeft jouw organisatie al een fietsplan; 3 juni is de perfecte gelegenheid om dit opnieuw onder de aandacht te brengen. Ook kun je natuurlijk collega’s die dagelijks op de fiets weer en wind trotseren in het zonnetje zetten. Of fietsroutes vanuit verschillende wijken naar de werkplek uitstippelen en delen. Het organiseren van een fietstocht met je team behoort ook tot de mogelijkheden. ‍Genoeg mogelijkheden dus om op Wereldfietsdag in te haken.

 

Boost je fietsbeleid met onze fietsgerichte oplossingen

Slim & Schoon Rivierenland staat klaar om je gratis en op maat te helpen bij het promoten van fietsen binnen jouw organisatie. Denk aan bijvoorbeeld:

  • fietshubs: Op verschillende stations in de regio staan deelfietsen klaar. Het maakt het voor medewerkers makkelijker om met het openbaar vervoer te komen. Ze kunnen nu het laatste stukje naar hun werk fietsen.
  • E-bike uitprobeerpool: Laat je medewerkers de voordelen van een e-bike ervaren.
  • fietsplan op maat: We helpen je met het opzetten van een fietsbeleid dat past bij jouw organisatie.
  • kortingsregeling: Medewerkers krijgen €300,- korting op een nieuwe fiets, e-bike of speed pedelec.

 

Fietsen binnen jouw organisatie beter op de kaart zetten?

Wij helpen jou er graag bij verder. Twijfel je nog wat wil je wilt gaan doen? Geen probleem. Neem contact op en wij voorzien je graag van meer informatie en zelfs een plan op maat. Geheel kosteloos natuurlijk.