Voor ondernemers

Ons aanbod op een rij

Elke organisatie is uniek, ook op het gebied van mobiliteit. Goed werkgeverschap, krapte op de arbeidsmarkt, vitaliteit, duurzaamheid en files zijn redenen voor jou als werkgever om werk te maken van duurzame en slimme mobiliteit. Slim & Schoon Rivierenland helpt werkgevers kosteloos met kennis, advies-op-maat en concrete diensten. Doe je mee?

Mobiliteitsscan geeft inzicht

Waar liggen voor jouw organisatie kansen op het gebied van nieuw mobiliteitsbeleid, het besparen van kosten of het terugdringen van CO2-uitstoot? Verandering begint bij inzicht. Daarom bieden wij jou kosteloos de interactieve mobiliteitsscan aan. Hiermee verkrijg je inzicht in het woon-werkverkeer van jouw medewerkers.

Mobiliteitsindex: Vergelijk en verbeter

Vul de Mobiliteitsindex in voor inzicht in je beleid in vergelijking met andere werkgevers. Ontdek verbetermogelijkheden en kansen. Gebruik de index als nulmeting of op je website om te laten zien dat je
mobiliteitsbeleid op hoog niveau staat. Zo geef je jouw mobiliteitsbeleid een impuls.

Breng de mobiliteitsbehoefte in kaart

Met de medewerkersenquête inventariseer je de mobiliteitsbehoefte bij jouw medewerkers. Onze online enquête kunnen we op maat aan jouw organisatie bieden. De resultaten geven inzicht in de wensen en behoeften van medewerkers, waarmee je het mobiliteitsbeleid verder kunt aanscherpen.

Probeer een e-bike

Wonen veel medewerkers in een straal van 15 km van jouw organisatie? Met de e-bike uitprobeerpool kunnen medewerkers voor 1 week ervaren hoe de e-bike bevalt voor hun woon-werkreis.  

Voorwaarden: Medewerkers vullen een korte enquête in aan het eind van de uitprobeerperiode en de e-bikes moeten droog en veilig gestald kunnen worden.

Meer informatie? Download hier de flyer

Fietshub bij het station

Is de trein vanwege de afstand naar het station geen aantrekkelijke optie voor jouw medewerkers? Slim & Schoon Rivierenland heeft hiervoor drie fietshubs gerealiseerd. Jouw medewerkers kunnen nu gebruikmaken van de deelfietsen in combinatie met het openbaar vervoer, zodat je medewerkers prettig naar het werk kunnen reizen. Op de stations Geldermalsen, Tiel en Zaltbommel staan knaloranje deelfietsen van Donkey Republic gratis tot de beschikking van jouw medewerkers. Benieuwd hoe de hub werkt? Download hier de flyer.

Thuiswerkplekscan

Veel medewerkers werken nog steeds regelmatig thuis. Met de thuiswerkplekscan kunnen medewerkers comfortabel(er) thuiswerken. Na een digitale werkplekscan van ca. een uur bij 5 medewerkers ontvang je een geanonimiseerde eindrapportage en de medewerker ontvangt een persoonlijke rapportage.

E-learning hybride werken

Met e-learning ‘hybride werken’, zorg je dat jouw medewerkers het maximale uit hybride werken kunnen halen. Na deze training heeft jouw medewerker handvatten voor een gezonde werkomgeving, meer werkplezier en minder stress en is hij/zij zich bewust van zijn/haar communicatiestijl en welke invloed deze digitaal heeft.

Minimaal 10 deelnemers per organisatie 

 

Mail de mobiliteitsmakelaar voor meer informatie

via werkgeversbenadering.tfmn@gmail.com